Sifan Hassan
Foto: EPA

Het was weer een schitterende dag voor TeamNL. Harrie Lavreysen haalde goud op de sprint, Jeffrey Hoogland zilver. De hockeysters wisten Argentinië met 3-1 te verslaan en dus ook het goud te winnen. Sifan Hassan moest het doen met brons, net als Nouchka Fontijn. Maar ook op zondag 7 augustus zijn er weer medaillekansen voor Nederland.

Marathon voor vrouwen – vanaf 23.00 uur

Jill Holterman en Andrea Deelstra verschijnen voor Nederland aan de start van de marathon. Wat kunnen de twee dames op in de 42 kilometer en 195 meter?

Een dag vol baanwielrennen – vanaf 08.30 uur

De Nederlandse baanwielrenners horen vandaag de dag bij de absolute wereldtop. Bij de mannen werd goud gehaald op de sprint, Lavreysen en Hoogland haalden individueel medailles en ook Braspennicx haalde een medaille. Morgen zijn de voorrondes voor de vrouwelijke sprint, keirin voor mannen en de finale van de madison voor mannen. Wat kunnen Van Schip en Havik?

Finale team springen – vanaf 12.00 uur

Morgen is het de vierde en afsluitende dag van het olympische toernooi voor de springruiters met de finale van de teamwedstrijd. Houtzager, Smulders en Van der Vleuten, die al een medaille wist te halen, gaan voor een medaille. Negen jaar geleden, in Londen, werd er al zilver gehaald. Wat kan er in Tokio?

Hassan gaat voor goud op de 10.000 meter – vanaf 12.45 uur

Hassan haalde zaterdag een bronzen plak op de 1.500 meter. ‘Hartstikke blij’ was ze met de medaille, maar gaf ook aan ‘dit nodig te hebben voor de 10.000 meter’. Wat kan ze morgen op die afstand? En mogen we nog wat verwachten van Susan Krumins?