Topscorers WK 2018

De topscorers van het WK 2018:

Nederlands elftal

[table id=57 /]

Ieder eindtoernooi is het weer een gok om te bepalen wie de kanshebbers zijn voor de topscorerstitel. Ook voor de WK-toto is het handig om te weten wie de grootste kanshebber is. Ook dit jaar is het weer moeilijk te voorspellen: er zijn zoveel mogelijke kanshebbers dat het gissen wordt naar de uiteindelijke winnaar. Zowel Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Antoine Griezmann, Neymar maken kans, maar ook Thomas Müller, Gabriël Jesus en Robert Lewandowski maken kans.

Kanshebbers topscorerstitel WK 2018:

1. Cristiano Ronaldo – Portugal

Cristiano Ronaldo, een apart geval. De aanvoerder en topscorer aller tijden van Portugal is ieder toernooi weer een kanshebber. Hij scoort overal en speelt zijn laatste WK, dus hij zal nog één keer willen knallen. Hij is dus zeker een kanshebber om topscorer van het WK in Rusland te worden.

2. Lionel Messi – Argentinië

Voor Argentinië was het nog een hele klus, maar ze hebben zich toch weten te plaatsen voor de eindronde in Rusland. Ook voor Lionel Messi zal het waarschijnlijk zijn laatste WK worden. In tegenstelling tot Ronaldo bij Portugal, heeft Messi met Argentinië nog geen grote prijs weten te pakken. Hij werd al derde op de topscorerslijst van het WK 2014 en zal zeker willen knallen op dit WK.

3. Antoine Griezmann – Frankrijk

Antoine Griezmann werd al topscorer van het EK 2016 en is dus zeker een kanshebber voor de topscorerstitel op het WK 2018. Frankrijk zal na de verloren EK-finale goed voor de dag willen komen en het is aannemelijk dat Griezmann voor de doelpunten zal gaan zorgen.

4.  Neymar / Gabriël Jesus – Brazilië

Brazilië is altijd een gevaarlijk team tijdens de eindrondes. Aangezien Neymar net op tijd fit lijkt te zijn en Gabriël Jesus in goede vorm verkeert, zullen zij voor de doelpunten gaan zorgen op het WK.

5. Timo Werner – Duitsland

De Duitse spits verkeert in bloedvorm bij RB Leipzig en wist in 12 interlands al 7 maal het net te vinden.  Hij is daarom een gevaarlijke outsider om topscorer van het WK 2018 te worden.

topscorers-wk-2018