De mooiste shirts uit Duitsland

Het seizoen 2014-2015 is ook in de Bundesliga in Duitsland weer begonnen: veel teams hebben in samenspraak met de kledingsponsor er dit jaar weer voor gekozen om de shirts aan te passen. We hebben voor jullie een overzicht gemaakt van de mooiste shirts uit de Bundesliga van dit jaar. Welk shirt uit Duitsland vind jij het mooiste en zou jij graag willen hebben?

1. Bayern München shirts 2014-2015

Het thuisshirt van Bayern München in het seizoen 2014-2015 wordt gekenmerkt door drie verticale blauwe en twee verticale rode strepen. Daarnaast heeft het thuisshirt een ronde, witte kraag en zijn de mouwen volledig rood. Het uitshirt van 2014-2015 is overwegend wit, met heeft bovenaan een horizontale rode streep en onderaan een horizontale blauwe streep. Hierdoor lijkt het net alsof de Nederlandse vlag op het shirt staat. Ook dit jaar staat Telekom weer als sponsor op de shirts.

Bayern München

[display_multi store=”23″]

2. Dortmund shirts 2014-2015

De shirts van Dortmund worden in het seizoen 2014-2015 wederom gemaakt door Puma. Deze strakke shirts zijn overwegend geel, maar hebben enkele zwarte strepen aan één helft van het shirt. Evonik staat ook dit jaar weer als shirtsponsor op de truitjes. Het uitshirt van Dortmund is vrijwel volledig zwart, met enkele subtiele, verticale gele streepjes. Daarnaast is ook het broekje en de sokken vrijwel volledig zwart. Het thuisshirt van Dortmund is volgens ons het mooiste shirt uit Duitsland van dit jaar seizoen.

[display_multi store=”24″]

3. Schalke 04 shirts 2014-2015

Zoals vrijwel ieder ander jaar speelt het Schalke 04 van Klaas-Jan Huntelaar haar thuiswedstrijden in het seizoen 2014-2015 weer in het blauw. Het stijlvolle shirt staat volledig in het teken van het 110-jarig bestaan van Schalke 04.Het Schalke 04 thuisshirt wordt gekenmerkt door de dunne verticale pinstripes over het voetbalshirt en de ronde hals met twee knoopjes, welke het voetbalshirt een echt fashion design geeft.

4. Werder Bremen shirts 2014-2015

Het thuisshirt van Werder Bremen in het seizoen 2014-2015 is vrijwel volledig groen. Daarnaast heeft het een witte kraag en een witte streep aan het eind van de mouw. Ook dit jaar wordt Werder Bremen weer gesponsord door Wiesenhof. De shirts van Werder Bremen zijn dit jaar vrij simpel, maar daarom niet minder mooi. De uitshirts van Werder Bremen hebben grijze en zwarte verticale strepen, met een groene kraag en een groene streep aan de mouw.

Werder Bremen