De mooiste shirts uit Engeland

Het Premier League seizoen 2014-2015 is weer van start gegaan en veel teams hebben ervoor gekozen een nieuw shirt op de markt te brengen. Daarnaast zijn er enkele teams, waaronder het Manchester United van oud-bondscoach Louis van Gaal, die met een nieuwe shirtsponsor gaan spelen. We hebben voor jullie de mooiste shirts uit Engeland op een rijtje gezet: wil je voetbalshirts kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Welk shirt uit de Premier League vind jij het mooiste?

1. Manchester United shirts 2014-2015

Op 14 juli werden de Manchester United shirts voor het seizoen 2014-2015 bekend gemaakt. Manchester United tekende aan het begin van het seizoen een contract met Chevrolet (waar ongeveer 53 miljoen pond mee gemoeid was). Het uitshirt van Manchester United is dit jaar wit en ziet er verder ongeveer hetzelfde uit als het thuisshirt. Daarnaast zal het derde shirt de kleur blauw hebben.

[display_multi store=”12″]

2. Manchester City shirts 2014-2015

Het thuisshirt van Manchester City zal ook in het seizoen 2014-2015 de lichtblauwe kleur hebben, en ook dit jaar zal Manchester City gesponsord worden door Etihad Airways. Bij het uitshirt van Manchester City wordt er gebruik gemaakt van een kleurovergang. Bovenaan zal het shirt heel donkerblauw zijn, terwijl onderaan de donkerblauwe kleur steeds lichter zal worden. Het derde shirt van Manchester City zal een ietwat aparte kleur krijgen: paars.

[display_multi store=”13″]

3. Arsenal shirts 2014 – 2015

De Arsenal shirts zijn vanaf dit jaar voor het eerst gemaakt door Puma, waar ze een 5-jarig contract mee afgesloten hebben. Met deze deal was meer dan 170 miljoen pond gemoeid. Het nieuwe Arsenal 2014-2015 thuisshirt is traditioneel rood met witte mouwen en witte broekjes. Daarnaast zijn er verschillende rode details op de mouwen te vinden. In de kraag is daarnaast het motto van de club te vinden: “Future, Forever, Victorious”. Het uitshirt is geel met blauwe mouwen. Het derde shirt van Arsenal heeft diagonale strepen, die donker- en lichtblauw zijn.

[display_multi store=”15″]

4. Chelsea shirts 2014-2015

Chelsea speelt nog steeds met Adidas als kledingssponsor. De nieuwe Chelsea 2014-15 Thuis Kit heeft twee kleurtonen, terwijl de nieuwe belangrijkste blauwe kleur ‘Chelsea Blue’ heet. De voorkant van de nieuwe Chelsea kit is voorzien van een soort kleurverloop, iets wat Adidas ook met het shirt van het Spaanse elftal deed. Ook het uitshirt van Chelsea is dit jaar geel, met donkerblauwe bedrukking. Het derde shirt van Chelsea is het meest innovatief: het zwarte shirt heeft aan de onderkant verschillende lichtblauwe strepen. Volgens ons een van de mooiste voetbalshirts uit Engeland.

[display_multi store=”14″]

5. Liverpool shirts 2014-2015

De 2014-2015 shirts van Liverpool zijn redelijk normaal. Het thuisshirt kent, natuurlijk, weer de kleur rood, terwijl ook het uitshirt van Liverpool de gele kleur zal behouden. Toch komt Liverpool met het derde shirt met een van de mooiste shirts uit Engeland. Het shirt is zwart-grijs gestreept, maar diagonaal loopt een rood-zwarte streep.

[display_multi store=”16″]

6. Tottenham shirts 2014-2015

Bij Tottenham staan in het seizoen 2014-2015 de kleuren geel, zwart en wit centraal. Het thuisshirt zal de witte kleur hebben, met enkele zwart en gele accenten. Het uitshirt van Tottenham zal volledig zwart zijn, met een paar gele strepen. Het derde shirt zal net het tegenovergestelde van het uitshirt zijn: het derde shirt van Tottenham is vrijwel volledig geel, met enkele zwarte accenten.

[display_multi store=”17″]