De mooiste shirts uit Frankrijk

Bij ons ben je aan het goede adres als het gaat om voetbalshirtjes kopen, ook voor de shirts uit Frankrijk. De Ligue 1 Met Zlatan Imbrahimovic is ook al begonnen en hebben natuurlijk ook nieuwe shirtjes om te presenteren. Ook hier weer een klein overzicht met de mooiste shirtjes uit de Ligue 1.

1. Paris Saint Germain shirts 2014-2015

Qua kleur is er niet veel veranderd aan het shirt van PSG, de vorm op het shirt wel. Het shirt is vrijwel helemaal donkerblauw met een verticale  rode en witte streep in het midden. De sponsor is hetzelfde gebleven: Fly Emirates.

[display_multi store=”33″]

2. Lille OSC shirts 2014-2015

Normaal lijken het thuis- en uitshirt enigszins op elkaar qua kleur. Maar bij Lille zijn ze heel verschillende. Rood voor thuis en geel voor uitwedstrijden. Ze hebben sinds dit seizoen een nieuwe sponsor, namelijk Etixx. De nieuwe shirtjes staan symbool voor de glorie jaren van Lille tussen 1944 en 1955 toen Lille bij de beste clubs van Frankrijk behoorde. Doordat ze afgelopen seizoen derde zijn geëindigd in de Ligue 1 spelen ze Champions League, en is hun nieuwe tenue te bewonderen op internationaal niveau.

[display_multi store=”34″]

3. AS Monaco shirts 2014-2015

Het nieuwe shirt van AS Monaco is niet veel gewijzigd. De basis kleuren rood en wit zijn veel voorkomend op het shirt. Nadat ze enkele jaren met rode broekjes hebben gespeeld, spelen ze nu weer met witte broekjes. Het uitshirt is blauw met donker blauwe mouwen. AS Monaco heeft geen sponsor op het shirt gedrukt.

[display_multi store=”35″]