De mooiste shirts uit Nederland

Bij ons ben je aan het juiste adres als het gaat om het kopen van voetbalshirts. Het seizoen van de Eredivisie is al een aantal weken aan de gang, en bij een nieuw seizoen horen uiteraard nieuwe shirtjes. Vrijwel iedere club heeft een nieuwe outfit. Dit kan een nieuw shirtje zijn of gewoon een andere sponsor. Hier hebben we een overzicht gemaakt van de mooiste shirtjes uit de Nederlandse Eredivie 2014-2015. Welke vind jij het mooiste?

1. AFC Ajax shirts 2014-2015

Het shirtje van Ajax heeft weer de bekende kleuren wit en rood. In het midden is een verticale rode streep die bij vrijwel elke seizoen weer te zien is. In het midden van het shirt staat de sponsor, Aegon. Op de linkerborst staat het clublogo met drie sterren die nu de 33 keer vertegenwoordigen dat Ajax landskampioen is.

[display_multi store=”29″]

2. FC Twente shirts 2014-2015

FC Twente speelde hun laatste Eredivisie wedstrijd tegen PEC Zwolle al in het nieuwe thuis-shirt. De shirtjes zijn van Niks en beschikken over de nieuwste technoligie, Dry-fit. Deze geleid water en zweet van het lichaam. Het shirt is helemaal rood, zoals we gewend zijn van Twente. De Sponsor die erop staat is XXIMO

[display_multi store=”30″]

3. ADO Den Haag shirts 2014-2015

Het bekende geel en groen is ook dit seizoen weer te zien bij ADO Den Haag. Bij het uittenue is gekozen voor nostalgie en historie van de club. Ze spelen de uitduels en een shirt waarmee in de jaren ’70 grote successen zijn geboekt. Het gaat hier om een wit shirt met in het midden een geel, rood en groene baan. Aan de binnenkant is een foto zichtbaar uit de tijd waarop de spelers te zien zijn met de KNVB Beker.

[display_multi store=”31″]

4. FC Utrecht shirts 2014-2015

Het thuisshirt van FC Utrecht is ook dit jaar weer rood met wit. Wat anders is dan voorafgaande jaren, de Dom staat op de rechterborst in plaats van op de zij. Het uitshirt is donkerblauw met lichtblauwe tinten.

[display_multi store=”32″]