De mooiste shirts uit Spanje

Ook in de Spaanse La Liga is de 2014-2015 competitie weer begonnen en wordt er gespeeld met de nieuwste shirts. Je bent dan bij ons aan het juiste adres als het gaat om het kopen van een voetbalshirt. Vrijwel alle teams hebben een nieuw shirt op de markt gebracht, en daarnaast zijn er ook enkele teams die met een nieuwe shirtsponsor op de borst gaan spelen. We hebben een overzicht gemaakt van de mooiste shirts uit Spanje. Welk shirt uit La Liga vind jij het mooiste?

1. FC Barcelona shirts 2014-2015

Het thuisshirt van FC Barcelona is zoals altijd rood met donkerblauw. De shirtsponsor die op het shirt staat is Qatar Airways. Op de achterkomt staat nog in het klein Unicef. Het uitshirt is fel oranje, deze hadden ze al eens in 09/10 en 1992. De felle oranje kleur staat voor de jonge spirit van La Masia. Onderaan de mouwen is nog een teken van het thuisshirt, rood en blauw. Dit verwijst ook weer naar de Catalaanse vlag.

[display_multi store=”36″]

2. Real Madrid shirts 2014-2015

Het thuisshit van Real Madrid is weer koninklijk Wit en kleine zwarte en roze details. Net als Paris Saint Germain heeft ook Real Madris Fly Emirates als sponsor op het shirt gedrukt.  Het uittenue van Real is voornamelijk roze. Door het roze shirt is het clublogo op de linkerborst helemaal wit gemaakt. Het roze tenue sluit aan bij de kleine roze details van het thuistenue.

Real Madrid thuis-uit

 

3. Atlético Madrid shirts 2014-2015

Altético Madrid heeft de vertrouwelijke kleuren van rood en wit ook deze keer weer laten terug komen in het thuisshirt. De sponsor die op het shirt is gedruk is Azerbaijan. Het uitshirt van Atlético  heeft voornamelijk de zelfde kleur: grijs, wel met andere tinten grijs. Ook het tenue van Atlético Madrid is gemaakt met de beste technologie van Nike: Dry fit.

[display_multi store=”37″]

4. Atlétic Bilbao shirts 2014-2015

Ook het thuistenue van Atlétic Bilbao is niet veel veranderd ten opzichte van vorig seizoen. Simpele verticale rode en witte strepen met als shirtsponsor Petronor. Het uitshirt is helemaal groen met verder niet al te veel bijzonderheden.

atletic bilbao thuis-uit