Hostels in Brazilië

In de speelsteden van het WK 2014 zijn verschillende hostels te vinden. Dit is een goedkopere manier om te overnachten tijdens het WK. Een hostel is vrij eenvoudig ingericht en worden vaak gebruikt door jonge reizigers en mensen die niet heel lang op een bepaalde plek verblijven. Tijdens het WK voetbal zou een overnachting in een hostel daarom een prima gelegenheid zijn, mocht je het Nederlands elftal achterna reizen. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de mogelijkheid om in een hotel of op de Oranjecamping te verblijven.

Prijs van de hostels in Brazilië
De prijs van een overnachting in een hostel is afhankelijk van de beschikbaarheid, de locatie en de gradatie van het hostel. Hierbij dien je rekening te houden met prijsverhogingen tijdens het WK. De gemiddelde prijs voor een overnachting in een speelstad zal daarom tussen de €50 en €75,- kosten. Maar wees er snel bij, want de verwachting is dat het aantal vrije kamers schaars zal zijn. Daarnaast zul je er rekening mee moeten houden dat sommige kamers gedeeld moeten worden met andere gasten.

Beschikbaarheid hostels Brazilië tijdens WK 2014
Door de grote hoeveelheid WK-bezoekers zal de beschikbaarheid van hostelkamers tijdens het WK nogal schaars zijn. Wel zullen de hostels minder populair zijn dan hotels, maar toch zullen ook de hostels snel volgeboekt zijn. Het is dus raadzaam om jouw verblijf zo snel mogelijk na de bekendmaking van de poule-indeling te boeken.