Hotels in Brazilië

In Brazilië is er een groot aanbod aan hotels, dus er zijn in de verschillende speelsteden genoeg hotels te vinden om een overnachting te boeken. Wees er wel snel bij, want na de loting op 6 december zullen de hotels snel uitverkocht zijn. U kunt natuurlijk ook altijd terecht op de gezellige Oranjecamping of in een hostel in Brazilië

Prijs van de hotels in Brazilië
Tijdens het WK voetbal in 2014 zullen de hotels in Brazilië snel uitverkocht zijn, waardoor de prijs sterk kan verschillen. De prijs is natuurlijk ook afhankelijk van de bestemming, beschikbaarheid en het seizoen. De verwachting is dat de prijzen voor hotelkamers fors hoger zijn dan normaal, dus wees er snel bij. Een andere mogelijkheid is natuurlijk om te wachten op last minute-aanbiedingen. Echter, in het geval van het WK zullen prijzen van de last minutes ook erg hoog liggen.

Beschikbaarheid hotels Brazilië tijdens WK 2014
Naast supporters zijn er ook voor sponsoren of families van spelers die een hotelkamer reserveren tijdens het WK in Brazilië, waardoor er minder hotels beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er verschillende reisorganisaties die hotelkamers reserveren tijdens het WK voetbal. Het is daarom aan te raden om tijdens het WK via een reisorganisatie te boeken. Het boeken via een reisorganisatie levert volgens Oranje WK 2014 het meeste op. Wil je toch zelf je hotel boeken, dan hebben wij een aantal hotels per speelstad voor u op een rijtje gezet.

Hotels boeken per speelstad
Hieronder vindt u een overzicht van alle beschikbare hotelkamers per speelstad: