Luciano Narsingh

Luciano Narsingh (geboren op 13 september 1990 in Amsterdam) is een Nederlandse vleugelspeler en speelt momenteel bij PSV.

Clubvoetbal

SC Heerenveen
Narsingh maakte op 29 oktober 2008 zijn debuut in de eredivisie namens SC Heerenveen tegen Vitesse. Twee seizoenen later volgde de doorbraak van Narsingh en veroverde een basisplek door goed voetbal te laten zien dat beviel bij zowel het publiek als de coach. Zo kwam er ook belangstelling van Ajax en PSV. uiteindelijk was het PSV die Narsingh voor vijf jaar wist te contracteren.

PSV
Ook bij PSV maakte hij een goede indruk op de rechterflank. Helaas moest hij door een ernstige blessure de rest van het seizoen toekijken en kon pas weer op 13 augustus 2013 de groepstraining met PSV hervatten.

Interlandcarrière
De goede prestaties bij SC Heerenveen en PSV leverde hem een plek op in Jong Oranje waarin hij een vast waarde werd. Op 15 februari werd hij opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal en haalde ook de definitieve selectie van het Nederlands elftal  van Bert van Marwijk. Zijn officiële debuut maakte hij voor Oranje tegen Bayern München op 22 mei.