Oranje Trophy

New York – Rio de Janeiro
28 maart 2014. Onze traditionele startlocatie Amsterdam zullen we moeten verruilen voor een evenknie aan de overkant van de oceaan. New Amsterdam, tegenwoordig beter bekend als New York vormt het decor voor de komende reis waar we wederom de evenaar kruisen om bij het Nederlands Elftal uit te komen. Van New York City dwars door de Verenigde Staten naar Los Angeles, om vervolgens zuidwaarts door Mexico en de jungle van Centraal-Amerika in Colombia aan te komen. Onze weg vervolgt zich via Ecuador, Peru, Bolivia en Paraguay naar eindbestemming Brazilië. 25.000 km door 15 landen in de welbekende Oranje Trophy karavaan naar het WK Voetbal! Er zijn nog een paar plekken vrij!

ALLEEN VOOR HELDEN!

Oranje TrophyOranje Trophy
Oranje Trophy is een uniek avontuur dat je voor de rest van je leven zal bijblijven. In 2014 neemt Oranje Trophy je mee naar de andere kant van de oceaan: Noord-, Midden-, en Zuid-Amerika! Oranje Trophy is een bonte verzameling mensen die een gezamenlijke passie delen: het avontuur. Deze passie wordt gekoppeld aan het grootste sportevenement ter wereld: het Wereldkampioenschap Voetbal in Brazilië waar we ons Oranje supporten. Oranje Trophy is geen race. Het is een extreme test voor de deelnemers en hun voertuigen. Samen een prestatie neerzetten die resulteert in een unieke en onvergetelijke ervaring.

We voelen ons bevoorrecht nu voor de 4e keer zo’n groot avontuur aan te gaan. De mooie en vriendelijke mensen die je onderweg ontmoet, de prachtige natuur en de mooiste zonsondergangen. Mee te maken hoe de kracht van sport mensen over de hele wereld bij elkaar brengt en inspireert. Als groep door dik en dun gaan waarbij vriendschappen voor het leven worden gesloten en waarmee je (letterlijk) bergen kan overwinnen. Ook zijn we trots op de samenwerking met Ons Oranje, de Oranjecamping, Sp!ts, en vele andere partners die onderdeel zijn geworden van deze groep in beweging. Om samen met ons in één oranje karavaan voor de Trophy te gaan.

Daarnaast combineert Oranje Trophy avontuur met charity: we grijpen de gelegenheid aan om (media)aandacht en fondsen te genereren voor een goed doel. Omdat we onderweg niet altijd overal even lang kunnen verblijven is de tijd vaak te kort om op dat moment zelf een grote verandering teweeg te brengen. Dankzij onze charity partners kunnen we toch een duurzame bijdrage leveren.

Kijk voor meer informatie op http://www.oranjetrophy.nl.