Oranjecamping

OranjecampingDe Oranjecamping wordt gezien als de meest gezellige verblijfplaats tijdens een EK of WK, het is daarom dus ook niet meer weg te denken bij een groot toernooi waar Oranje aan deelneemt. De Oranjecamping is voor iedereen die Oranje een warm hart toedraagt! Hou jij van Oranje, een feestje en gezellig vakantie vieren, boek dan een plek op de Oranjecamping. 

Hoe is de Oranjecamping ontstaan?
In 2004 organiseerde de Oranjecamping de eerste editie, waar tijdens het EK in Portugal op kleinschalige basis de eerste Oranjecamping werd opgebouwd. Dit was de eerste keer dat Oranjefans gezamenlijk kampeerden. Twee jaar later werd het in Duitsland al professioneler aangepakt, waarna Zwitserland werd veroverd. Het ultieme hoogtepunt bereikte men in 2012 in Oekraïne. Na het EK in Oekraïne volgde een primeur: De Oranjecamping tijdens de Olympische Spelen in Londen!

Wat kun je verwachten op de Oranjecamping
Iedere editie wordt de nadruk weer gelegd op het vakantievieren en de saamhorigheid, gecombineerd met de liefde en passie voor het voetbal én Oranje. Ofschoon iedere editie van de Oranjecamping uniek is, zijn er toch een aantal basiselementen van het Oranjecamping-concept:
– Gezellig kamperen op een camping met prima faciliteiten;
– Vers ontbijt met koffie;
– Voor de feestbeesten zijn er iedere dag optredens en DJ’s in grote feesttenten;
– Transfer(s) van de camping naar de speelstad;
– Alle wedstrijden en voorbeschouwingen op groot scherm.

Wil je nu al boeken? Houd de arrangementen en prijzen daarom goed in de gaten!

Reizen binnen Brazilië
Vanaf 6 december, na de loting, wordt duidelijk in welke speelsteden het Nederlands elftal moeten spelen en dus ook welke reizen de Oranjecamping dient af te leggen. De Oranjecamping zorgt voor het vervoer in Brazilië. Brazilië is een erg groot land, daarom hangt het van de loting, en dus de speelsteden, af hoe er gereisd wordt. Mochten de afstanden overbrugbaar zijn, dan wordt er gereisd in een luxe touringcar, anders zal er per vliegtuig gereisd moeten worden. Een combinatie van beiden is ook mogelijk!

Beschikbaarheid Oranjecamping
Aangezien de Oranjecamping door de meesten als populairste verblijfplaats wordt gezien, kan het zijn dat de plaatsen snel volboekt zijn. Het is daarom aan te raden om direct na het bekendmaken van de loting je plek te reserveren, zodat je zeker bent van je plaats! Anders zult u het moeten doen met alternatieve verblijfplaatsen.