Vliegtickets WK 2014


Wil je het WK 2014 in Brazilie van dichtbij meemaken?  Dat kan! Je moet dan natuurlijk wel vliegtickets bestellen. Dit kan direct bij een vliegtuigmaatschappij of via vergelijkingssites. Hier lees je meer over hoe je een vliegticket kan boeken.

Vliegtuigmaatschappij
Als je jouw vliegticket bij een vliegtuigmaatschappij wilt bestellen, zul je moeten kiezen voor een vliegtuigmaatschappij die direct naar Brazilië vliegt. In Nederland is dat alleen KLM. KLM vliegt vanaf Amsterdam rechtstreeks naar verschillende steden in Brazilië, zoals Brasilia, Sao Paulo en Rio de Janeiro. Je kunt ook kiezen voor een buitenlandse maatschappij. Deze vliegen vaak via een tussenstop in Frankfurt, Parijs, Rome of Milan.
De prijzen van vliegtickets zijn nu nog redelijk laag maar stijgen enorm snel. Een retour ticket zal dan tussen de 900 en 1500 euro liggen.

Vergelijkingssites

Door de vele vergelijkingssites is het eenvoudig om verschillende vliegtickets met elkaar te vergelijken. Hierdoor kun je een ticket tegen de laagste prijs krijgen. Wil je een wedstrijd van Oranje bijwonen of heb je al tickets maar nog geen vliegticket? Boek dan hier de goedkoopste vlucht naar Brazilie!

 

[cf]skyscan[/cf]