Boot Max Verstappen

Zoals we ondertussen weten heeft Max niks te klagen qua vermorgen. En wie het breed heeft, laat het breed hangen, zo blijkt. Volgens eSysman SuperYachts heeft Max recentelijk zijn verzameling snelheidsmonsters uitgebreid met de superjacht ‘’Bagheera’’, en is hij nu dus ook de baas op het water. De vraagprijs was 4.8 miljoen euro, maar het is nog maar de vraag of hij dit ook daadwerkelijk heeft betaald. Dit klinkt natuurlijk als een gigantisch bedrag, maar met een jaarsalaris van circa 40 miljoen euro hoeven we niet bang te zijn dat Max de rest van het jaar op water en brood moet leven.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=NvoIIcY7UZM&feature=emb_title

Naast een wagenpark vol snelle bolides en luxe privejet, heeft Max nu dus ook de beschikking over een superjacht van tientallen meters .Met drie verdiepingen, loungeplekken, een eigen bar, jacuzzi en zwembad is dit de plek voor Max om tot rust te komen en even te ontsnappen uit de hectische wereld van Formule 1. Dat Max ook fan is van veel PK’s blijkt weer uit deze aankoop, met twee motoren van elk zo’n 2.750 pk kan deze superjacht snelheden bereiken van circa 50 kilometer per uur.

Zijn familie en vrienden hoeven zich geen zorgen te maken; er is namelijk genoeg plek op deze superjacht. In totaal kunnen 9 personen mee, verdeeld over 4 cabines en zijn er 5 crew bemanningsleden aanwezig om alles soepel te laten verlopen. Kortom, met dit nieuwe speeltje zal Max weer de nodige mensen doen verbazen.