Drie beste apps voor het volgen van de Olympische Spelen

Waar de Olympische Spelen van 2012 nog vooral op televisie werd gevolgd, zullen dit jaar veel Nederlanders hun oranje helden op hun smartphone of tablet volgen. Apps bieden namelijk nieuwe mogelijkheden om de Olympische Spelen nog beter te kunnen volgen. Je bent bijvoorbeeld niet meer gebonden aan één tv zender, maar je kan jouw favoriete sport zien op een van de veertien livestreams! Door het tijdsverschil met Rio kan het ook handig zijn om in bed via een app de Spelen te volgen.

Zorg dat jouw smartphone of tablet helemaal klaar is voor de Olympische Spelen met de drie onderstaande gratis apps:

NOS

NOS-appDe NOS heeft de rechten in Nederland voor al het beeldmateriaal van de Olympische Spelen. Dit is dan ook een must-have app voor iedereen die de Spelen op de voet wilt volgen. De NOS streamt maar liefst veertien livestreamt! Daarnaast blijf je ook op hoogte van het belangrijkste nieuws rondom de Spelen via de NOS app. Let wel op dat vanwege de rechten de livestreams niet in het buitenland werken, mocht je op vakantie gaan.

Download de NOS app voor Android of voor iOS.

FC Barcelona

TeamNL

Team NL-appDe TeamNL app is de officiële app van NOC*NSF en focust op Nederlandse sporters. Je kan namelijk achtengrondinformatie van alle 241 Nederlandse sporters krijgen. Het is mogelijk om per sporter een biografie en behaalde resultaten te zien. Daarnaast kan je overzichtelijk zien wanneer jouw favoriete sporter weer een wedstrijd heeft. Een andere handige functie van deze app is de reminder functie, waarmee je geen een wedstrijd meer hoeft te missen.

Download de TeamNL app voor Android of voor iOS.

Rio 2016

Rio 2016-appEr is maar één officiële Olympische Spelen app en dat is de Rio 2016 app. Deze app is namelijk uitgebracht door de organisatie van de Olympische Spelen. Bekijk welke route de Olympische Fakkel aflegt, krijg achtergrond informatie over alle stadions en bekijk alle wedstrijdschema’s. Ook staan alle festiviteiten die gerelateerd zijn aan de Spelen in deze app, zoals het Holland Heineken House.

Download de TeamNL app voor Android of voor iOS.

Win een iPhone SE

Smartphonehoesjes webshop Hoesjes en Meer heeft momenteel een leuke winactie waarbij je een iPhone SE kan winnen! Als jij de Olympische Spelen apps op een snelle iPhone SE wilt ervaren, ga dan naar winnen.hoesjesenmeer.nl voor meer informatie.

The following two tabs change content below.

Jelle P.

Dol op Nederlandse sportsuccessen.