Karsdorp baalt van selectie Oranje

De meeste spelers zijn uitermate blij en trots als ze zich mogen melden bij het nationale elftal en kunnen trainen met de beste spelers van het land. Veel spelers vinden het dus een eer om voor het vaderland uit te mogen komen. Maar in sommige gevallen blijft een speler liever bij zijn club.

Dat geldt ditmaal voor Rick Karsdorp. Hij gaf in een interview aan dat de selectie voor Oranje niet noodzakelijk was voor hem. Hij geeft zelfs aan te balen dat hij bij Feyenoord weg moet. Natuurlijk is hij ontzettend blij en trots dat hij bij Oranje zit, maar hij wil de flow waarin Feyenoord momenteel zit eigenlijk niet doorbreken.

“Het liefst was ik bij Feyenoord gebleven en had ik gewoon lekker door geknald”, zegt de rechtsback. “We zitten met Feyenoord in een flow, die we niet moeten kwijtraken. Maar goed, acht wedstrijden en acht keer gewonnen. Dat kan niet beter.”

Karsdorp verwacht niet dat hij minuten zal maken in Oranje deze week, maar gaat er het beste van maken: “Het is niet realistisch om nu te rekenen op een debuut in Oranje. Maar ik hoop er natuurlijk wel op en ga voor mijn kans. Ik ga mijn stinkende best doen.”