Met 365Scores blijf je door middel van real-time livescores en alerts tijdens de wedstrijden, inclusief video’s van de doelpunten en de hoogtepunten van de wedstrijden van je favoriete teams. Fans ontvangen al het nieuws van hun favoriete teams en competities in één app.

365Scores heeft een speciale WK 2014 sectie toegevoegd. 365Scores heeft de standen, uitslagen, video’s en de topscoorders in real-time. Bekijk de deelnemende landen inclusief spelersstatistieken, topscoorders en het volledige speelschema. Bekijk alle WK-stadions, inclusief locaties, foto’s en statistieken. Daarnaast is er het Virtuele Stadion waar fans een echte beleving hebben, fans kiezen hun favoriete team en kunnen chatten met andere fans en vrienden en er worden realtime foto’s van de fans uit en rondom het stadion geupload.

Fans kunnen hun favoriete teams en competities kiezen om een eigen sportzender te creëren. In één app kan de fan nieuws, livescores, tweets, uitslagen en video’s van zijn favoriete teams en competities ontvangen. Fans kunnen hun favoriete teams en competities selecteren uit 10 sporten. Elke sport wordt aangeboden. Of het nu het WK is, de Eredivisie, de Champions League, de Primera Divison, de Premier League of de NBA.

Door middel van de standen en uitslagen blijf je perfect op de hoogte van de prestaties van jou favoriete teams. Kies de winnaar van de wedstrijd, deel het met vrienden en chat met andere fans.
365Scores heeft 3 miljoen actieve gebruikers en meer dan 175.000 positieve recensies in de App Store en Google Play Store. 365Scores is beschikbaar voor Android en iPhone.