Volgens bookmaker Betfirst wint het Nederlands elftal woensdagavond haar laatste wedstrijd tegen Wales. Het Nederlands Elftal is favoriet met een quote van 1,25 tegenover 11 voor Wales. Gezien de verschillen op de wereldranglijst van de FIFA is dat ook niet geheel raar: op 8 mei werd Nederland als 15e geklasseerd, terwijl Wales het met een 47e plek moest doen.

Toch is Wales al 4 wedstrijden ongeslagen, maar moeten ze het woensdag zonder hun sterspeler Gareth Bale doen. De andere grote bekende is Aaron Ramsey, maar verder kent het team weinig grote namen. Het Nederlands elftal lijkt te gaan aantreden zonder De Guzman en Clasie. Het is de laatste wedstrijd voor het team van Van Gaal en in Nederland is men meer benieuwd naar het systeem wat er gespeeld zal worden dan de uitslag.

In het verleden speelde beide landen eenmaal tegen elkaar, ter voorbereiding op het EK 2008: op 1 juni 2008 won Nederland met 2-0 dankzij doelpunten van Robben en Sneijder, die als een van de weinigen van die wedstrijd ook nu nog aanwezig zijn.

Ook wij denken dat Nederland gaat winnen. Wordt het net als 6 jaar geleden 2-0, krijg je bij bookmaker betFIRST al 6 keer je inzet terug. Bovendien krijg je speciaal voor het WK een bonus van maar liefst € 90 max. bovenop je eerste storting! Hoe dan ook, je kunt de eerste weddenschap niet verliezen!

Nederland - Wales wedden