Martins IndiBruno Martins Indi speelt het liefst centraal achterin, maar bij Feyenoord is hij niet altijd zeker van die positie. Bij Feyenoord speelt hij namelijk geregeld rechtsback en ook bij Oranje komt zijn positie in gevaar. Voor komende WK-kwalificatiewedstrijd heeft bondscoach Louis van Gaal namelijk Rekik en Bruma (beide PSV) opgenomen in de voorlopige selectie. Hierdoor neemt de concurrentie bij Oranje flink toe.

“Er zitten nu zes centrale verdedigers bij de voorselectie, maar ik ben met mezelf bezig. Ik zie hen ook niet als concurrentie, maar als teamgenoten”, zegt de jonge Feyenoorder in gesprek met The Post Online. Bruno Martins Indi gaat er vanuit dat de bondscoach met verschillende Oranje-spelers andere plannen hebben.

Sinds Rekik en Bruma zich zo goed etaleren bij hun club PSV, neemt de concurrentie bij Oranje dus flink toe. Uiteindelijk kan dit alleen maar goed zijn voor de verdediging van Oranje. Wie denk jij dat er centraal achterin zal spelen bij Oranje tijdens het WK 2014 in Brazilië?