Volgende week begint op 12 juni eindelijk het WK voetbal in Brazilië. Na de, met 2-0 gewonnen, uitzwaai wedstrijd tegen Wales vertrekt Oranje donderdag naar Rio de Janeiro om zich hier verder voor te bereiden op het WK.

Oranje zal verblijven in het zeer luxueuze Ceasar Park Ipanema-hotel. In dit vijf-sterren hotel is het Nederlands elftal voorzien van alle mogelijke luxe. Nu maar hopen dat ze hier lang mogen verblijven. In het Hotel is er de mogelijkheid om gebruik te maken van Spa en Wellness, een fitnessruimte, ruime kamers en verschillende restaurants.

De voornaamste reden voor de KNVB om te kiezen voor dit luxe-hotel, is het trainingscomplex. Nederland zal gaan trainen op het terrein van voetbalclub Flamengo in de wijk Leblon. Volgens Van Gaal, hadden meerdere landen dit trainingscomplex op het oog maar Nederland was er het snelst bij.

Voor de trouwe fans die helemaal zijn meegereisd naar Rio de Janeiro om Oranje te steunen, zal het niet makkelijk om in de buurt van het elftal te overnachten. Het Luxueuze hotel is zo goed als onbetaalbaar. De andere hotels en appartementen in omstreken zijn ook tijdens het WK ontzettend duur voor weinig luxe.

[soliloquy id=”4616″]

Bron: sofitel.com