Het laatste Nederlanse talent op onze lijst van 15 Nederlandse talenten is: Rai Vloet. Rai, de zoon van oud-voetballer Wiljan Vloet, speelt nu bij PSV als aanvaller. Hij speelt al langere tijd als Nederlandse jeugdinternational. Zal hij in de toekomst een vaste waarde worden voor het Nederlands elftal?

Geboortedatum: 8 mei 1995
Spelend bij: PSV
Interlands: Nederland -17 (16), Nederland -18 (4), Nederland -19 (4)

Clubcarrière
Vloet begon als prof bij PSV nadat hij op 28 juni 2012 zijn eerste profcontract tekende. Op 20 september 2013 debuteerde hij voor Jong PSV in de Eerste divisie tegen FC Den Bosch. Hij kwam in 74e minuut het veld op toen hij wisselde met Rik Schouw. Jong PSV verloor de wedstrijd met 2-1. Later zou Rai zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal maken tegen Jong FC Twente.

Internationale carrière
Vloet is nu een actief Nederlands jeugdinternational. Hij speelde 16 wedstrijden voor Nederland onder 17, waar hij drie doelpunten wist te scoren. Bij Nederland onder 18 scoorde hij één doelpunt in vier wedstrijden. Op dit moment speelt hij voor Nederland onder 19, waar hij tot nu toe twee doelpunten heeft gescoord. Denk jij dat hij in de toekomst iets zal kunnen bijdragen aan het Nederlands elftal?

Nederlands talent Rai Vloet in beeld.

Rai Vloet

Rai Vloet

Rai Vloet

Rai Vloet