Hier vind je de samenvatting van Nederland – Chili (2-0). De wedstrijd tussen Nederland en Chili is geëindigd in een 2-0 overwinning voor het Nederlands elftal. Nederland wist in de tweede helft tegenstander Chili te verslaan dankzij doelpunten van invallers Leroy Fer en Memphis Depay.

De eerste helft was redelijk saai, waarbij beide teams geen potten konden breken. Chili startte iets sterker, maar aan het eind van de eerste helft kwam Nederland redelijk goed terug. Ze creëerden enkele kansen, maar niemand wist het doel te vinden.

In de tweede helft probeerde Chili iets te forceren, maar kwam niet verder dan enkele kansjes. Bondscoach Louis van Gaal wisselde Jeremain Lens en Wesley Sneijder en bracht daarvoor Memphis Depay en Leroy Fer. En uitgerekend beide invallers wisten het net te vinden.