Woensdagavond speelde het Nederlands elftal haar laatste oefenwedstrijd in voorbereiding op het WK in Brazilië. De wedstrijd Nederland – Wales begon om 20.30 uur in een uitverkochte ArenA. De wedstrijd wilde niet echt op gang komen. Nederland nam niet al te veel risico’s en kwam daardoor enkele keren in gevaar, tegen een zeer matig Wales. Nadat Arjen Robben aan het eind van de eerste helft enkele grote kansen had gemist, was het in de 32e minuut wel raak.

De tweede helft was helaas niet veel beter dan de eerste. Oranje geloofde het allemaal wel en Wales kon niet beter. Oranje probeerde het wel maar kwam er maar zelden gevaarlijk uit. In de 75e minuut gaf Wesley Sneijder een schitterende pass op Arjen Robben, die de bal panklaar legde voor Jeremain Lens. Lens hoefde hem alleen maar binnen te tikken: 2-0. Dat was direct ook de eindstand. Bekijk hier de samenvatting van Nederland – Wales.