Het is niet makkelijk voor de makers van FIFA om alle spelers in het spel op de echte spelers te laten lijken. Bij grote namen als Messi en Ronaldo zie je dat er veel moeite is gedaan om de spelers net echt te laten lijken, maar bij de spelers van Oranje is dat helaas minder het geval.

Dat is zelfs duidelijk te zien bij Premier League-topscoorder Robin van Persie. Ook Arjen Robben lijkt in FIFA 14 amper op de echte voetballer. Je zou denken dat deze spelers genoeg gepresteerd hebben om tot in de kleinste details te worden nagemaakt, maar daar denken ze bij EA misschien anders over. Spelers die in een grote competitie actief zijn, hebben nog redelijk aandacht gekregen; kijk maar naar Sneijder en Van der Vaart. Toch hebben ze allemaal iets waardoor ze niet op de echte spelers lijken.

Door het wispelturige selectiebeleid van Van Gaal is het niet makkelijk  te zeggen wie er nu echt bij Oranje horen, maar op de afbeelding hieronder zie je een aantal voorbeelden van de spelers die volgens ons wel bij Oranje horen. Vind jij ze lijken? Wil jij daarnaast kans maken op gratis FIFA 14 voor een console naar keuze, doe dan mee met onze contest!

Oranje-spelers in FIFA 14