Ai… het Algemeen Dagblad ontdekte een dure en zeer pijnlijke fout van het bedrijf Panini uit ItaliĆ«. Voor het aankomend Wereldkampioenschap voetbal in BraziliĆ« kunnen er weer panini-plaatjes gespaard worden. Panini maakt daarbij zelf een overzicht van de spelers die het volgens hen het meeste kans maken op een WK-selectie.

De plaatjes moeten nu al gedrukt worden, maar de makers ervan maakten een pijnlijk (en dure) fout. Zij zagen over het hoofd dat Kevin Strootman geblesseerd is, waarbij de middenvelder van AS Roma toch een beetje meegaat naar het WK. Strootman raakte begin maart zwaar geblesseerd aan zijn knie, waardoor hij het WK zal moeten missen.

Het Italiaanse bedrijf koos voor de panini-plaatjes de volgende 17 spelers uit. Deze spelers maken de meeste kans op een WK-selectie:

Jasper Cillessen, Daryl Janmaat, Stefan de Vrij, Ron Vlaar, Bruno Martins Indi, Daley Blind, Jordy Clasie, Nigel de Jong, Kevin Strootman, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Memphis Depay, Dirk Kuyt, Jeremain Lens, Klaas-Jan Huntelaar en Robin van Persie.

Wie mis jij in deze lijst?