Het Nederlands elftal traint voor de laatste keer in voorbereiding op de wedstrijd tegen Australië. Op de laatste training speelt Jeremain Lens met de beoogde basisformatie in het Estadio Beira-Rio van Porto Alegre.  De wedstrijd tussen Australië en Nederland begint woensdag om 18.00 uur Nederlandse tijd.

Met een complete groep van 23 spelers is Oranje dinsdag rond 14.30 uur Braziliaanse tijd (19.30 uur in Nederland) begonnen aan de laatste training voor de WK-wedstrijd tegen Australië. Bondscoach Louis van Gaal traint met zijn selectie in het Estádio Beira-Rio van Porto Alegre, waar het Nederlands elftal woensdag zijn tweede groepswedstrijd speelt.

De laatste training werd gespeeld met vier verdedigers, drie middenvelders en drie aanvallers: Ron Vlaar trainde mee met de reservegroep, terwijl aanvaller Jeremain Lens meetrainde met de beoogde basisformatie.  Afgaande op de training heeft Ron Vlaar, één van de uitblinkers in het duel van vrijdag tegen Spanje, zijn basisplaats even verloren. Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij vormden het centrale verdedigingsduo.

Vermoedelijk opstelling Oranje:

[team1]