Vanavond begint dan ook voor Nederland eindelijk het WK: op vrijdag de 13e speelt Nederland dus in Salvador tegen Spanje. Nederland heeft hier direct de mogelijkheid zich te revancheren voor de verloren finale van het WK 2010. De wedstrijd start om 21.00 uur Nederlandse tijd, in het Fonte Nova Stadion in Salvador. Bij bookmaker Betfirst is het mogelijkheid in te zetten op deze wedstrijd: bij een inzet van €20,- win je bij een overwinning van Oranje meer dan €100,-! Bij een gelijkspel krijg je €70,-.

Dit is de eerste wedstrijd van Groep B en er staat meteen veel op het spel. Nummer 2 van groep B moet zaterdag 28 juni namelijk spelen tegen de winnaar van groep A, naar alle waarschijnlijkheid Brazilië. De hele wereld zal toekijken wanneer de finalisten van het vorige wereldkampioenschap elkaar weer treffen.

De laatste ontmoeting van Oranje en Spanje hebben veel voetbalfans uit hun geheugen verwijderd: in de finale van het WK 2010 verloor Nederland in de verlenging van Spanje, door een doelpunt van Iniesta. Nederland zint dus op revanche. Bij een doelpunt van Robin van Persie krijg je 3,25 keer je inzet, bij een doelpunt van Arjen Robben krijg je zelfs 4 keer je inzet.

Bovendien krijg je speciaal voor het WK een bonus van maar liefst € 90 max. bovenop je eerste storting! Hoe dan ook, je kunt de eerste weddenschap niet verliezen!

betFIRST

 

Vermoedelijke opstelling Oranje:

[team1]

Vermoedelijke opstelling Spanje:

[team2]