Dit is alweer de achtste WK babe wedstrijd en daarmee de laatste van de voorrondes. Hierna gaan de winnaars van de landen het tegen elkaar opnemen. De winnaar van de vorige WK babe wedstrijd #7 is de chick van Neymar, Gabriella Lenzi!! Zij zal het gaan opnemen tegen de WK babe winnaar van deze week.

Deze week hebben we weer twee mooie dames uitgekozen die meereizen met de Portugese selectie. Dan heb ik het over de babe van Christiano Ronaldo, Irina Shayk en de babe van Nani Daniela Martins.

Irina Shayk

Zij is van Russische afkomstĀ en is sinds 2010 de vriendin van superster Ronaldo. In 2004 deed ze mee aan de Miss Chelyabinsk verkiezing die zij ook meteen wist te winnen. Later zat ze in reclamecampagnes voor Guess, Armani, Exchange en Lacoste.

Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk, vriendin van Cristiano Ronaldo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WK Babes deel 22

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniela Martins

Zij is de vrouw van vleugelspeler Nani. Nani speelt momenteel bij Manchester United en ze hebben sinds augustus 2012 bekend gemaakt te gaan trouwen.

daniela-martinsdaniela-martinsdaniela-martinsdaniela-martins

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu je deze twee Portugese dames hebt kunnen aanschouwen is het tijd om te stemmen! Stem op je favoriet die volgens jou verdient door te gaan naar de volgende ronde!

Stem hier!