Huis Jasper Cillissen

Veel spelers uit de selectie van het Nederlands elftal spelen in het buitenland. Toch hebben de meeste voetballers nog een huis of appartement in Nederland. Na het WK-kwalificatieduel tegen Frankrijk vanavond kunnen de Oranje voetballers daarom toch gewoon fijn thuiskomen. Wij hebben een lijstje gemaakt met vijf Nederlandse huizen en appartementen van spelers uit de huidige selectie van Danny Blind.

1.   Wesley Sneijder

Wanneer Wesley Sneijder en Yolanthe in Nederland zijn verblijven zij in deze moderne villa in Vleuten. De villa is voorzien van een binnenzwembad, sauna, jacuzzi. De totale woonoppervlakte van 700 vierkante meter bestaat uit onder andere 6 slaapkamers en 3 badkamers.

Huis Wesley Sneijder

2. Daley Blind

De speler van Manchester United heeft samen met zijn vriendin Candy een appartement in hartje Amsterdam. Het appartement is 100 vierkante meter groot en heeft 2 slaapkamers, een luxe badkamer en een moderne keuken. Daley heeft €448.000,- betaald voor zijn appartement.

Huis Daley Blind

Goedkoop Nederlands elftal shirt 16/17 kopen?

3. Jasper Cillessen

De doelman van het Nederlands Elftal en FC Barcelona heeft een twee onder een kap woning in Ouderkerk aan de Amstel. Samen met zijn vriendin Joan deelt hij de 150 vierkante meter woonoppervlakte. De woning heeft 3 verdiepingen, 4 slaapkamers en een tuin van 100 vierkante meter. Cillessen heeft deze woning met €535.000,- cash betaald.

Huis Jasper Cillissen

4. Kevin Strootman

Kevin Strootman speelt normaal gesproken in Rome voor AS Roma. Maar wanneer de middenvelder voor Oranje uitkomt verblijft hij in zijn luxe appartement in zijn geboorteplaats Ridderkerk. Het appartement heeft een oppervlakte van 150 vierkante meter en is onderverdeeld in 2 slaapkamers, een werkkamer, een luxe keuken en badkamer met sauna. Strootman heeft €355.000,- betaald voor dit prachtige appartement.

Huis Kevin Strootman

5. Joël Veltman

Ajax-verdediger Joël Veltman heeft een eengezinswoning Amstelveen. Het is echter de vraag of de Oranje speler hier nog woont, aangezien de woning te koop staat. Het huis heeft 152 vierkante meter woonoppervlakte, 3 verdiepingen, 4 slaapkamers en een zolder. Voor €485.000,- is deze moderne woning van jou!

Huis Joel Veltman