Naast het voetbal wat er nu bijna iedere dag op tv is kunnen we van nog veel meer dingen genieten zoals, WK babes, gekke fans en natuurlijk ook mooie tv-presentatrices.

Ieder land heeft enkele presentators/presentatrices meegestuurd om verslag te doen van hun nationale elftal. Wij moeten het doen met Jack van Gelder (NOS) en Sierd de Vos (VI). Andere landen sturen iets heel anders mee, namelijk mooie dames. Veel van deze dames zijn afkomstig uit Zuid-Amerikaanse landen zoals Brazilië, Colombia, Argentinië etc.

Hier is een top 20 van mooiste tv-presentatrices van het WK in Brazilië.

 #1 Vanessa Huppenkothen (Mexico) 

Vanessa Huppenkothen werkt voor een Mexicaanse omroep en volgde het Mexicaanse elftal op de voet. Helaas voor ons dat Mexico nu is uitgeschakeld, hopelijk blijft Vanessa nog even om verslag te doen.

Vanessa Huppenkothen

#2 Sara Carbonero (Spanje)

Sara Carbonero is niet alleen journalist maar ook de vrouw van Spaanse doelman Iker Casillas. Zij deed ook nog eens mee in onze WK babe wedstrijd. Zij kwam echter niet verder dan de kwartfinale waar ze het opnam tegen de Duitse Sarah Brandner.

sara carbonero

#3 Roberta Setimi (Brazilië)

Deze schone Braziliaanse reporter gaat het Braziliaanse elftal achterna en werkt voor FOX sport Brazilië. Hopelijk blijft zij ook nog even om verslag te doen.

Robera Setimi

#4 Vanessa Palacio (Colombia)

Vanessa is sinds 2009 presentatrice van het Latijns-Amerikaanse ESPN. Nu is zij in Brazilië voor het WK en brengt zij verslag uit van verschillende wedstrijden.

Vanessa Palacio

#5 Sabina Simonato (Brazilië)

Sabrina is een Braziliaanse reporter die in eigen land verslag mag doen van het WK.

 

Sabrina Simonato

#6 Luli Fernandez (Argentinië)

Deze Argentijnse schoonheid is naar presentatrice ook nog eens model, dat is wel te zien.  Hopelijk beleven we hier nog veel plezier aan dit WK.

Luli Fernandez

#7 Mariana González (Mexico)

Wéér een mooie Mexicaanse dame. Samen met haar Mexicaanse collega’s werden ze veel besproken op Twitter.

Mariana González

#8 Kay Murray (Engeland)

Voor een lange tijd was Kay vaste presentatrice van Real Madrid. Ze heeft ook in 2011 de FIFA Ballon D’or gepresenteerd.

Kay Murray

#9 Marisol González (Mexico)

Weer een Mexicaanse presentatrice die veel besproken wordt op Twitter. Hopelijk blijven we haar toch op tv zien, ondanks de uitschakeling van Mexico.

Marisol González

#10 Jale Berehimi (Costa Rica)

De volgende tegenstander van Nederland, Costa Rica, heeft ook een mooie presentatrice meegenomen, Jale Berehimi.

Jale Berahimi

#11 Iné Sainz (Mexico)

De laatste Mexicaanse presentatrice in deze lijst. Iné Sainz doet het ook goed op Twitter met haar collage presentatrices.

 

Iné Sainz

#12 Eugenia Karolyi (Venezuela)

Ondanks dat Venezuela niet voetballend aanwezig is op het WK hebben ze wel drie mooie presentatrices naar Brazilië gestuurd, Eugenia Karalyi, Carolina Padrón en  Andriana Monsalve.

Eugenia Karolyi

#13 Elena Papavasileiou (Griekenland)

Naast de  verrassende mooie voetballende prestatie van Griekenland hebben ze nog een mooie verrassing, Elena Papavasileiou. Hopelijk gaat zij niet samen met het elftal naar huis.

Elena Papavaseleiou

#14 Carolina Padrón (Venezuela) 

Dit is de tweede mooie presentatrice uit Venezuela, Carolina Padrón.

Carolina Padrón

#15 Alejandra Buitrago (Colombia)

Naast het goede voetbal wat Colombia laat zien hebben ze ook leuke reporters naar Brazilië gestuurd waaronder ook, Alejandra Buitrago.

 

Alejandra Buitrago

#16 Andriana Monsalve (Venezuela)

De laatste, maar niet de minste, precentatrice uit Venezuela,  Andriana Monsalve.

Andriana Monsalve

#17 Ana Cobos (Spanje)

Nog een Spaanse presentatrice is Ana Cobos. Zij is presentatrice van beIN SPORTS.

Ana Cobos

#18 Andrea Guerrero (Colombia)

Een andere Colombiaanse presentatrice is Andrea Guerrero.

andrea-guerrero-1

#19 Andressa Urach (Brazilië)

Nog een presentatrice die in haar eigen land mag presenteren is Andressa Urach. Naast presentatrice is zij ook nog eens model.

Andressa Urach

#20 Fani Stipkovic (Spanje)  

Fani Stipkovic is TV-host, reporter en producer. Nu voor het WK zit ze in Brazilië om verslag te doen van de WK activiteiten.

 

Fani Stipkovic