Het WK staat voor de deur en je wilt natuurlijk geen enkele wedstrijd missen. Je kunt nu heel gemakkelijk alle wedstrijden van het WK in je eigen agenda zetten. Er voor zorgen dat je niets mist was nog nooit zo gemakkelijk.

1. Open je Google Agenda, klik links op “andere agenda’s” en klik dan op “toevoegen via URL”. Voeg dan deze feed url toe aan je agenda.

Nu staan alle wedstrijden in je agenda en beschik je dus over het gehele WK speelschema. Deze kalender update ook automatisch als er landen afvallen na de groupsfase.

2.  Maak gebruik van deze site http://worldcupcalendar.co.uk/. Hier worden ook automatisch alle wedstrijden toegevoegd aan je Google Agenda.

3. Wil je niet je hele agenda vol hebben en alleen specifieke teams volgen, gebruik dan Spoton (https://spoton.it/schedules/worldcup). Deze app synchroniseert met een hoop een andere agenda’s en is dus volgens ons wel het gemakkelijkste in te gebruik.

4. Wil je echt niets missen, installeer je dan vanaf donderdag voor de TV met chips, bier, een oranje shirt en blijf 4 weken zitten.

*Bonustip 5. Bekijk ons WK App overzicht zodat je ook met alle apps meteen op de hoogte blijft!

oranje_thuis