Vanavond is het dan eindelijk zover. Het gastland, Brazilië, mag dan eindelijk het WK gaan openen tegen Kroatië! Vanavond om 22.00 uur Nederlandse tijd trapt de gedoodverfde favoriet Brazilië af tegen Kroatië. Volgens de bookmaker betFIRST gaat Brazilië met gemak winnen (€1,30) tegen Kroatië (€11).

Brazilië zal op volle oorlogsterkte aantreden tegen Kroatië, wat het moet doen zonder spits Mandzukic (domme rode kaart) en ex-Heerenveen speler Pranjic. Toch hebben de Kroaten met Rakitic, Modric en Pjanic geen onbekende voetballers in de selectie zitten.

Niet alleen op basis van de bookmaker, ook de Nederlanders denken dat Brazilië vanavond het toernooi met een overwinning zal aftrappen. Maar liefst 97% denkt dat de Brazilianen zullen winnen. Denk jij dat Brazilië zowel de 1e als de 2e helft wint? Dat levert je bij €20 inzet al € 50 op. Als Neymar het eerste doelpunt scoort krijg je al 3,75 keer je inzet terug en scoort hij twee keer: viermaal!

Bovendien krijg je speciaal voor het WK een bonus van maar liefst € 90 max. bovenop je eerste storting! Hoe dan ook, je kunt de eerste weddenschap niet verliezen!

betFIRST