In November begon Heineken de grote zoektocht naar de grootste Oranje Fan. Heineken noemt het de Chief Oranje Officer. De CEO / Eindbaas onder de Oranje fans zeg maar. Om ons Oranjegevoel nog verder te kunnen verspreiden over de wereld. De eer gaat naar Marco van Houwelingen, 26 jaar. Met een oranje auto, marktconform salaris en een oranje maatpak met bijbehorende das is hij niet te missen. Dat maakt hem ook best een baas!

chief_oranje_officer_heineken

Chief Oranje Officer Heineken

Komende maandag al meteen in functie in Sotsji. Het oranjelegioen aanvoeren en zorgen voor een groot Oranje feest daar. In de zomer is Marco natuurlijk te vinden in Brazilie om onze mannen aan te moedigen en het Oranje virus in Brazilië te verspreiden. Volgens Heineken houdt Marco van een feestje, is hij liefhebber van sport en de grootste Oranjefan. De trots van ons land ligt in zijn handen dit jaar.  Uit honderden sollicitaties is Marco gekozen om het Oranjegevoel te verkondigen over de wereld.

Naast het WK voetbal in Brazilie zal Marco ook te vinden zijn op het WK Hockey, in Sotsji en natuurlijk de enige dag in het jaar waar ons land volledig Oranje kleurt, Koningsdag!

Marco heeft een goed gevoel bij het komend WK. Zijn hoop is gevestigd op Robben, Sneijder en van Persie.

Wij wensen Marco natuurlijk veel succes en hopelijk mag zijn droom uitkomen dat Oranje Wereldkampioen wordt! Al is het alleen maar omdat zijn salaris dan verdubbeld wordt 😉