Heb je al zin in het WK of heb je plannen om een wedstrijd te bezoeken in Brazilië? Blijf dan uiteraard uit de buurt van politie. Vier Braziliaanse politieagenten hebben een supporter van Vila Nova flink afgetuigd. Nadat de choquerende video op internet is opgedoken, heeft de militaire politie een onderzoek ingesteld.

Meteen na het laatste fluitsignaal in de wedstrijd tussen Vila Nova en Atlético-GO braken er rellen uit op de tribune. In alle tumult is te zien hoe vier agenten één supporter van de thuis spelende ploeg, Vila Nova, zwaar aftuigen in een kleedkamer. Ondanks het feit dat er meerdere supporters bij waren en toekeken, greep niemand in. De man kreeg het zwaar te verduren, aangezien hij flink met wapenstokken bewerkt werd.

Volgens de woordvoerder van de militaire politie van Goiás is er een onderzoek naar het incident geopend om na te gaan waarom de vier agenten zo wild tekeer gingen. Ben je dus van plan om tijdens het WK een wedstrijd in Brazilië te bezoeken? Ons advies: blijf uit de buurt van de politie. Hieronder vind je de beelden van dit incident.