Warner Hahn: de eerste en enige doelman op onze lijst van opkomende Nederlandse talenten! Hahn werd geboren op 15 juni 1992 in Rotterdam. Momenteel is hij de keeper van FC Dordrecht en Jong Oranje. Midden dit jaar gaat hij echter de volgende stap in zijn carrière zetten.

Geboortedatum: 15 juni 1992
Spelend bij: FC Dordrecht
Interlands: Nederland -21 (7)

Clubcarrière
Warner Hahn begon zijn carrière als voetballer bij de jeugdopleiding van VV Alexandria ’66. Niet veel later volgende Sparta en Ajax. Bij Ajax kwam Hahn echter niet verder dan het tweede eftal. Toen zijn contract was afgelopen tekende hij midden 2012 bij FC Dordrecht. Het duurde niet lang voordat hij de eerste doelman werd. Hahn presteerde goed bij Dordrecht. Hij stond dan ook flink in de belangstelling en kreeg een contractaanbod van Feyenoord. Dit aanbod legde hij eerst naast zich neer, maar enkele dagen later tekende hij toch een contract voor 3 jaar bij de Rotterdammers. Per 1 juli 2014 zal zijn contract definitief ingaan.

Interlandcarrière
Warner Hahn maakte op 14 augustus 2013 zijn debuut bij Jong Oranje. Daar kwam hij tot nu toe 7 keer uit voor Nederland. Denk jij dat Hahn in de toekomst een vaste waarde zal worden voor het Nederlands elftal?

Warner Hahn

Warner Hahn

Warner Hahn

Warner Hahn