Spelers Oranje maken zich op voor Portugal

De Oranje-internationals meldden zich maandagmorgen bij het Nederlands Elftal, in voorbereiding op de oefenwedstrijd in en tegen Portugal. Ook  Vermeer meldde zich. Afgelopen zondag werd hij tijdens de rust van AZ – Ajax gewisseld, wegens ziekte.

Opvallende namen zijn Georginio Wijnaldum en Paul Verhaegh. Wijnaldum werd niet opgenomen in de voorselectie van Oranje, maar Louis van Gaal riep hem later toch op, wegens goede resultaten bij PSV. Ook Paul Verhaegh is een opvallende naam in de selectie van Oranje, hij maakt namelijk voor het eerst zijn opwachting in de selectie. “Ik ben al een paar jaar weg uit Nederland en dan is dit een bevestiging dat ik goed bezig ben”, aldus de 29-jarige verdediger van Augsburg. Stijn Schaars en Daryl Janmaat ontbreken wegens een blessure.

In voorbereiding op de wedstrijd met Portugal traint het Nederlands elftal om 18.00 uur op de velden van Quick Boys. Dinsdag vliegt de Oranje-selectie naar Portugal, waar het woensdag de wedstrijd tegen Portugal speelt. In het verleden bleek Portugal nimmer een gemakkelijke tegenstander. Portugal won onder meer tijdens het EK 2004, WK 2006 en EK 2012 van Oranje; van de elf ontmoetingen werd er slechts één wedstrijd gewonnen.

Wat denk jij dat deze wedstrijd gaat worden? Is het Oranje van Louis van Gaal te sterk voor Portugal, of gaat Oranje, met dit redelijke nieuwe team, onderuit?