Kiki Bertens naar derde ronde Wimbledon

De Vrij en Martins IndiWillem van Hanegem heeft er een hard hoofd in; Oranje gaat het niet redden met het centrale duo Stefan de Vrij en Martins Indi. Hij is zelfs van mening dat Oranje voor gek komt te staan op het WK in Brazilië. Zeker na de twee slechte wedstrijden bij Feyenoord is het vertrouwen volledig weg. Toch krijgen ze vanavond tegen Portugal een kans in de basis van het Nederlands Elftal.

Volgens Feyenoord-clubicoon Van Hanegem zijn de twee nederlagen van Feyenoord met name te wijten aan Martins Indi en De Vrij, die bij het Nederlands elftal onder bondscoach Louis van Gaal ook samen in het centrum van de defensie acteren. ‘Ik ben vooral afgeknapt op het centrale duo achterin. Het is het duo dat in het Nederlands elftal dezelfde rol zou moeten spelen. Nou, dan gaan we mooi voor gek staan in Brazilië als die jongens zich niet snel verbeteren. Het wordt, als we niet uitkijken, open huis achterin bij het Nederlands elftal.’

Vanavond staan beide verdedigers in de basis van Oranje tegen Portugal (21.30), waar ze onder andere te maken krijgen met aanvaller Cristiano Ronaldo. Daarnaast heeft Oranje tegen Portugal geen geweldige staat van dienst. Van de elf laatste ontmoetingen werd er slechts 1 wedstrijd gewonnen. Gaat Oranje deze oefenwedstrijd eindelijk wel winnend afsluiten?