De winnaar van de WK babe wedstrijd #5 is geworden……. Alena Šeredová! Met 64% procent van de stemmen is zij de winnaar en gaat zij door naar de volgende ronde. De vrouw van de Italiaanse doelman, Buffon, zal het gaan opnemen tegen de winnaar van deze WK Babe wedstrijd #6.

Deze ronde van de WK Babe wedstrijd kijken we naar het team van Argentinië. Hier zal de strijd gaan tussen de vriendin van sterspeler Lionel Messi, Antonella Roccuzzo en Spits Gonzalo Higuain, Daniela Saurwald. De winnaar van deze Argentijnse ronde gaat door naar de volgde ronde waar zij het zal opnemen tegen Alena Šeredová. Dat wordt spannend!

Enjoy en vergeet niet te stemmen onderaan de pagina!

Antonella Roccuzzo

Sinds 2006 vormen Roccuzzo en Messi een stelletje. Op 2 novemberr 2012 werd de twee ouders van een jongetje genaamd Thiago. Roccuzzo studeert nog aan de universiteit van Rosario.

antonella_roccuzzo antonella_roccuzzo antonella_roccuzzo antonella_roccuzzo

 

 

 

Daniela Saurwald

Saurwald is van Duitse afkomst en is journalist en werkt voor de TV. Omdat ze erg gesteld is op haar privacy is er weinig anders van haar bekend.

daniela saurwald daniela saurwald

daniela saurwald

 

 

 

 

Nu je hebt kunnen kijken naar deze twee mooie dames is het tijd om te stemmen! Stem op je favoriete chick en zorg dat ze door gaat naar de volgende ronde!

Stemmen maar!