Er zijn maandag, gedurende de tweede verkoopronde, meer dan 230.000 WK-tickets verkocht. De belangstelling voor WK-tickets blijft daardoor immens groot. De 230.000 kaartjes die door de FIFA beschikbaar waren gesteld, zijn binnen zeven uur uitverkocht. Normaal gezien zou de tweede verkoopfase tot en met 28 november duren.

Maandag liet de FIFA weten dat de kaartverkoop om 12 uur zou starten, en zeven uur later waren de kaarten voor 57 wedstrijden al uitverkocht. Tussen 20 augustus en 10 oktober konden geïnteresseerde voetbalfans al WK-tickets aanvragen. Er was ruim zes miljoen mensen die een kaartje wilden hebben, terwijl er slechts een miljoen tickets beschikbaar zijn. Daardoor was de FIFA genoodzaakt de kaarten via een loting de deur uit te doen. In de afgelopen verkoopfase gold het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

Meer dan de helft van de aanvragen komt uit het gastland, waarna de belangstelling het grootst is in de Verenigde Staten, Australië, Engeland en Argentinië. Voor wie nog geen kaartje heeft kunnen bemachtigen: de laatste WK-tickets gaan op 8 december, vlak na de loting, de deur uit. Dan wordt het ook duidelijk voor welke wedstrijd ze een kaartje proberen te kopen.

Op 31 mei speelt het Nederlands Elftal tegen Ghana. Tickets voor Nederland Ghana zijn nu verkrijgbaar!
Op 4 Juni speelt ons team tegen Wales. Tickets voor Nederland Wales 4 juni 2014 nu zijn verkrijgbaar!