Arjen Robben verruilt Bayern München in de winterstop voor Paris-Saint Germain, dat meldt BILD. Zij melden dat PSG verregaande interesse heeft in de 29-jarige Nederlander in Duitse dienst. De club uit Parijs zou naar verluidt bereid zijn 30 miljoen euro te betalen aan Bayern München. Robben zou dan tijdens de winterse transferperiode de overstap moeten maken.

De Franse club, die in 2012 al zo’n 140 miljoen uitgaf aan nieuwe spelers, wilt de komende jaren het voetbal in Europa gaan domineren. Arjen Robben zou daar een grote rol in kunnen gaan spelen, maar er staan ook andere grote namen op het lijstje van de Parijzenaren. Zo zouden Marco Reus (Dortmund) en Julian Draxler (Schalke 04) ook op het verlanglijstje van de Franse club staan.

Daarnaast zit Paris-Saint ook al achter Paul Pogba aan, het talent dat in dienst van Juventus speelt. De Franse middenvelder speelt op dit moment de sterren van de hemel in Juventus, maar zou niet tevreden zijn over zijn contract en daar wilt PSG gebruik van maken. Het talent van Juventus zou, evenals Robben, zo’n dertig miljoen euro moeten kosten.

Arjen Robben speelt sinds 2009 bij Bayern München, en na de komst van Pep Guardiola leek het er even op dat Robben zijn basisplaats zou kwijt raken. Niets is minder waar, want alhoewel er wel wat spanningen zijn tussen Robben en Guardiola, lijkt hij zeker te zijn van zijn plek in het team. Is een overstap naar PSG volgens jou een goede stap, of kan Arjen dit beter niet doen?