Over ruim zes maanden begint het WK in Brazilië en ook daar zullen de mooiste voetbalvrouwen aanwezig zijn. Wat is er nou leuker dan naar mooie (voetbal)vrouwen kijken? Wie hoort bij wie en wie zijn volgens Oranje WK 2014 de mooiste voetbalvrouwen van het Nederlands elftal? We moeten helaas stellen zonder Sylvie Meis, aangezien zij gebroken heeft met middenvelder Rafael van der Vaart. Welke voetbalvrouw heeft jouw voorkeur?

5. Charlotte Heitinga
John Heitinga heeft sinds 2004 een relatie met Charlotte-Sophie Zenden, de zus van voetballer Boudewijn Zenden. Heitinga en Zenden trouwden op 18 mei 2010 en zijn sindsdien erg gelukkig samen. Ze wonen op dit moment samen in Liverpool, aangezien John bij Everton voetbalt.

John en Charlotte Heitinga

4. Sabia Engizek
De ex-voetbalvrouw van Khalid Boulahrouz en de nieuwe vlam van international Rafael van der Vaart. Alhoewel ze nog niet van plan zijn om te trouwen, is Sabia wel al zwanger van Rafael. Voorheen ging Rafael van der Vaart met Sylvie Meis (die uiteraard op de eerste plek had gestaan, mochten zij en Rafael nog samen zijn), maar Rafael heeft met Sabia de liefde teruggevonden.

Sabia Engizek

3. Bouchra van Persie
De linksbenige spits van Manchester United, Robin van Persie, is ook nog steeds samen met zijn jeugdliefde Bouchra. De beeldschone Bouchra is volgens Robin behoorlijk down-to-earth en weet hoe het is om de touwtjes in eigen hand te houden. In mei 2013 werd Bouchra reeds verkozen tot de mooiste voetbalvrouw van Engeland en in onze lijst eindigt ze op een tweede plek.

Bouhra van Persie

2. Yolanthe Sneijder-Cabau
Yolanthe is al meerdere prijzen gewonnen als ‘meest sexy vrouw’ en zo verscheen ze ook op de radar als ‘meest sexy vrouw van Nederland’ (volgens mannenblad FHM). Na een lange relatie met Jan Smit bleek Yolanthe echter gevallen voor de charmes van onze kleine middenvelder, Wesley Sneijder. Yolanthe is druk bezig met acteren en presenteren. Daarnaast is ze in onze lijst gekroond tot tweede op de lijst van mooiste voetbalvrouw van het Nederlands elftal.

Yolanthe Sneijder, voetbalvrouw van Wesley

1. Stephanie Bertram Rose
Gregory van der Wiel, spelend voor PSG, heeft sinds kort een nieuwe vriendin: Stephanie Bertram Rose. Stephanie is een Belgisch model en veel meer weten we eigenlijk ook niet over haar. Dat ze lekker is, dat weten we wel! Daarom is de onze nummer 1 in de lijst.

Stephanie Betram Rose