Nederland – Argentinië wordt de halve finale wedstrijd op het WK 2014 in Brazilië. Nederland wist de halve finales te bereiken door na strafschoppen te winnen van Costa Rica. Argentinië versloeg eerder op de avond België met 1-0. Nederland wist pas na strafschoppen van de ploeg uit Midden-Amerika te winnen (4-3). Tim Krul, die in de 120e minuut Jasper Cillessen verving, werd de grote held van de avond: hij stopte twee penalty’s.

De wedstrijd Nederland – Argentinië wordt gespeeld in Sâo Paulo, waar Nederland het derde groepsduel Chili met 2-0 versloeg. Argentinië speelde daar het 8e finale duel met Zwitserland (1-0 winst na verlenging). In het stadion kunnen 68.000 toeschouwers en dit zullen voornamelijk Argentijnen en Brazilianen zijn. Een paar duizend Nederlanders zullen proberen om Oranje naar de overwinning te schreeuwen.

Wil jij het Nederlands elftal last-minute gaan aanmoedigen? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de wedstrijd Nederland-Argentinië, dus wil jij het Oranje naar de finale zien gaan, koop dan snel jouw kaarten!