Het Nederlands elftal plaatste zich zaterdag ten koste van Costa Rica voor de halve finale van het WK. In de strafschoppenserie was het Nederlands elftal met 4-3 te sterk voor de Costa Ricanen. De hoop en het vertrouwen in een wereldtitel groeit bij het Nederlandse volk. Toch heeft Oranje, volgens Unibet, de minste kans op de wereldtitel. Volgens de bookmaker is de kans het grootst dat Argentinië, de tegenstander van Oranje in de halve finale, er met de winst vandoor gaat.

Als we de quoteringen moeten geloven zal de finale zondag gaan tussen Duitsland en Argentinië. Nederland moet zich na woensdag gaan opmaken voor een troostfinale tegen gastland Brazilië. De verschillen tussen Duitsland en Brazilië zijn kleiner dan tussen Nederland en Argentinië. Waar de quoteringen voor de halve finale tussen Brazilië (2.75) en Duitsland (2.65) dicht bij elkaar liggen, is het verschil in quoteringen bij Nederland (3.25) en Argentinië (2.42) groter.

Het is aan Oranje om het tegendeel te bewijzen. Geloof jij in een wereldtitel voor Oranje, zet dan nu gauw in en krijg meer dan 4x je inzet!

Favorieten voor de wereldtitel
1. Argentinië (3.50)
2. Duitsland (3.70)
3. Brazilië (3.74)
4. NEDERLAND (4.25)