Het was een goed weekend voor de internationals van Oranje in het buitenland. De aanvallers en aanvallende middenvelder van het Nederlands elftal wisten vrijwel allemaal te scoren. Robin van Persie, Arjen Robben, Wesley Sneijder, Jeremain Lens, Rafael van der Vaart en Jonathan de Guzman wisten allen te scoren. Ook Stefan de Vrij trof het doel.

Robin van Persie
De spits van het Nederlands elftal vond het net bij Manchester United. Hij speelde met United tegen Southampton, en scoorde in de 26e minuut, maar kon niet voorkomen dat Manchester United met 1-1 gelijkspeelde. Ze verspeelden voor de vijfde keer dit seizoen al punten en staan op dit moment op de achtste plek.

Arjen Robben
Bayern München kwam afgelopen zaterdag met 0-1 achter tegen Mainz, maar raakte niet in paniek. Na rust maakte Oranje-international de 1-1 en won met 4-1. Zij wonnen hierdoor voor de zevende keer en staan ongeslagen bovenaan. Arjen Robben scoorde voor de derde keer dit seizoen in de Bundesliga.

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder nam het team van Galatasaray in de hand door twee keer te scoren. Galatasaray won hierdoor met 2-1 van Karabukspor, dat na 55 minuten met 10 man verder moest. Het tweede doelpunt van Wesley Sneijder was geweldig en behoorde tot één van de mooisten van deze speelronde.

Jeremain Lens
Ook Jeremain Lens was deze speelronde wederom trefzeker. De international van Oranje won met Dynamo Kiev in de derby tegen Arsenal Kiev. Jeremain Lens scoorde in de zeventiende minuut en speelde de hele wedstrijd.

Rafael van der Vaart en Jonathan de Guzman
Rafael van der Vaart redde een punt voor het HSV van Bert van Marwijk. Hamburger SV staat na een slecht begin van het seizoen op een teleurstellende 14e plek. Sinds Bert van Marwijk heeft HSV nog niet verloren. Jonathan de Guzman daarnaast, speelde een geweldige wedstrijd voor Swansea City. Hij scoorde met een geweldig schot vanaf een meter of 20 en Swansea City won hierdoor met 4-0 van Sunderland.