We gaan om de twee weken deelnemers van de Oranje Trophy introduceren. Vandaag beginnen we met Team 1: Team Brabantse Samba.

Kennismaking met Brabantse Samba
Type voertuig:
Een beest!!! Wij gaan de Trophy rijden met een Opel Frontera uit 2002

Naam deelnemers:
Dennis Schellekens (27)
Fleur van Houtum (30)               

Teamnaam:
Brabantse Samba 

Wie zijn wij?
Dennis en Fleur. Gezellige, hardwerkende Brabanders in hart en nieren. Wij zijn beide woonachtig in Boxtel. Beide hebben de kwaliteit om overal waar ze zijn, er een groot feest van te maken en iedereen hierin mee te nemen.

Beide staan altijd klaar voor een ander en willen er alles aan doen om het mensen naar de zin te maken. En als dat beide zo goed klikt, dan moet het samen 80 dagen in één auto totaal geen moeite kosten. De overige deelnemers aan de rally zullen weten dat er Brabanders zijn, en zullen hen en de rest van Nederland kennis laten maken met de Brabantse gezelligheid, Bourgondische manier van leven en de zachte G!

Logo Brabantse SambaWaarom doen wij mee?
Als je de wereld wilt zien dan zal je hier zelf de stappen voor moeten ondernemen. Wij als ondernemende Brabanders gaan een avontuur niet uit de weg, en zoals iedereen zal beamen is de Oranje Trophy een geweldig avontuur is. De doorslag heeft bij ons gegeven toen we de beelden en verhalen uit 2010 onder ogen kregen. Daarna hebben we met de Brabanders Nick en Dick gesproken en toen wisten we het zeker. Ook deze editie moeten er Brabo’s bij zijn!

Het reizen naar een door Zuid-Amerika stond al in de planning. Maar wanneer je de kans krijgt om in korte tijd Noord-, Midden- en Zuid-Amerika eens te zien en te bezoeken met een groep met de zelfde interesse, zo’n kans moet je met beide handen vast pakken en niet meer los laten. Dit zal ons ons hele leven bijblijven!

Hoe bereiden wij ons voor op deze reis?
Stapje voor stapje, want iedere reis begint met de eerste stap. Van voorbereiden komt niet zo veel, want we zijn beide aardig druk met van alles en nog wat.  Iedere keer kiezen we een project uit en dat maken we dan af. Eerst de auto, toen het oranje maken, de website, toen de stickers op de auto en nu de daktent. Daartussen kwam nog eens de sponsoring op de auto. Dat loopt als rode draad door de voorbereiding heen.

De sponsoring is de grootste uitdaging van de voorbereiding. Maar, we gaan Boxtel op de kaart zetten! Verder zien we het wel als het maart is en we door de Holland Tunnel rijden. Dan komen we er waarschijnlijk pas achter wat we vergeten zijn 🙂                

Waar kijken we het meeste naar uit tijdens de reis?
Wereldkampioen worden! Na alle geweldige landen welke we doorkruisen met alle indrukken op zich zou de trip niet beter afgesloten kunnen worden met een wereldkampioenschap 😉 

Oranje Trophy is ….
Een droom die uit gaat komen! De combinatie van het reizen en het WK Voetbal is geweldig. Een groots avontuur wat je van heel dichtbij gaat meemaken. Alleen de gedachten geeft al zoveel energie en kriebels dat we niet kunnen wachten tot het zover is!