Met twee nog wedstrijden te gaan is Oranje al gekwalificeerd voor het WK. Kijkende naar de afgelopen wedstrijden lijkt het erop dat ook vanavond van Hongarije gewonnen moet kunnen worden. Sinds 2001 hebben we geen WK-kwalificatiewedstrijd meer verloren! Daarnaast zal Oranje moeten winnen voor een hogere positie op de FIFA ranking.

In Hongarije werd het al 4-1 voor onze mannen dus ligt het in de lijn der verwachting dat wij er vanavond ook met de overwinning vandoor gaan. Met 2 goals van Lens, een van Huntelaar en een van Martins Indi werd de wedstrijd vrij gemakkelijk gewonnen.

Na de afmeldingen van Schaars en De Guzman werd Leroy Fer op het laatste moment nog toegevoegd aan de selectie. Een verassing in de selectie was Memphis Depay. De aanvaller van PSV werd na een goede reeks in ons eigen land geselecteerd voor de interland. Gregory van der Wiel maakt zijn rentree na een lange afwezigheid.

De wil om te winnen bij Oranje is groot. Bij twee overwinningen in de komende duels is de kans namelijk groot dat Oranje de 9e plek op de FIFA ranking inruilt voor een hogere positie. Dit betekent dat Oranje kans maakt om groepshoofd te zijn bij de WK loting op 6 december.

Robin van Persie traint weer meeEerder liet Van Gaal de opstelling al doorschemeren. Oranje zal aantreden met een 4-3-3 opstelling waarin alleen nog niet zeker is of Robin van Persie mee zal spelen. Hoewel hij last heeft van zijn teen traint hij wel weer mee.

Wij verwachten zelf dat het een relatief eenvoudige avond zal worden voor Oranje en dat ze uiteindelijk met 3-1 de Hongaren zullen verslaan. Wat denk jij? Laat je reactie hieronder achter!