Wesley Sneijder is wederom trefzeker voor Galatasaray. Nadat hij zijn ploeg afgelopen weekend met twee doelpunten de weg wees, nam hij vandaag ook weer het heft in handen. In de 38e minuut wist Wesley Sneijder met een droge schuiver het net te vinden. Mede door zijn doelpunt wist Galatasaray met 3-1 te winnen van Kopenhagen.

SneijderWesley Sneijder nam het team van Galatasaray afgelopen weekend in de hand door twee keer te scoren, waarvan 1 fantastisch was. Ook vandaag was hij wederom trefzeker en speelde hij een prima wedstrijd. In de 80e minuut werd hij vervangen door Toutouh. Door zijn sterke optreden, wordt het voor bondscoach Louis van Gaal steeds moeilijker hem niet op te nemen in de Oranje-selectie.

Ook Oranje-internationals Gregory van der Wiel en Arjen Robben kwamen in actie. Robin van Persie werd door een blessure buiten de selectie van Manchester United gelaten. Toch wist Manchester United zonder Robin van Persie te winnen: 1-0 van Real Sociedad, na een eigen doelpunt na twee minuten. Ook de teams van Van der Wiel en Robben wisten te winnen. Bayern M√ľnchen won met 5-0 van Viktoria Plzen en helaas wist Arjen Robben niet te scoren. Ook Gregory van der Wiel kwam niet tot scoren, hoewel zijn team ook met 5-0 wist te winnen tegen Anderlecht.